Rakvere Teater kutsub Haapsallu etendusele: Kui väike või suur on väike inimene?

Ausammas+2Kolmapäeval, 8. veebruaril kell 19 rõõmustavad Haapsalu kultuurikeskuses publikut muhedad arusaamatused komöödias „Ausammas”.

Rakvere Teatri lavastus „Ausammas”, alapealkirjaga „Ühe arusaamatuse lugu” algab lähtepunktist, kus üks heasüdamlik, kuid veidi viinalembene kojamees avastab hommikul, et öö jooksul on temale ausammas püstitatud. Kogu linnake on elevil ning põleb uudishimust, et teada saada, millega on nende kojamees Ivan Muhhin säärase austuse ära teeninud. Tegu on sooja huumoriga lavastusega, mis portreteerib inimesi meie kõigi ümbert.

Lavastanud Filipp Los Venemaalt, osades Eduard Salmistu, Ülle Lichtfeldt, Tarmo Tagamets, Marin Mägi-Efert, Silja Miks, Tarvo Sõmer, Liisa Aibel ja Helgi Annast.

Samal hommikul kell 12 oodatakse teatrisse aga pisemaid: Astrid Lindgreni loodud „Lärmisepa tänava Lota” elab ja toimetab nii suure hooga, justkui oleks tal maailm peo peal. Ühel hetkel võib ta olla jonnakas ja pahur, sest kampsun torgib ja sünnipäevakingitus kaob ära. Järgmisel hetkel on ta aga abivalmis ja krapsakas ning tunneb, et ta oskab peaaegu kõike.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.