Teelt välja sõitnud ja üle katuse rullunud autos hukkus 34-aastane mees

Eile kella 00.30 paiku oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Vinni vallas Rakvere-Rannapungerja tee 44. kilomeetril, kus sõiduauto Peugeot 206, mille juht on selgitamisel, kaotas lauges vasakkurvis juhitavuse, sattus külglibisemisse ning sõitis paremale teelt välja ja rullus üle katuse. Sõidukis oli kokku neli meesterahvast, neist hukkus 34-aastane mees ja Ida-Viru keskhaiglasse toimetati sõidukis viga saanud 34-aastane mees.

Eile kell 20.30 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Maardus Muuga ja Altmetsa tee ristmikul, kus 52-aastane mees sooritas sõiduautoga Citroen Berlingo vasakpööret ja sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 47-aastasele mehele. Esialgsetel andmetel olid jalakäijal tumedad riided ja puudus helkur. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 13 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.