Päästjatel oli eile Haapsalus üks väljasõit, Raplamaal leiti jõest noormehe surnukeha

31. jaanuaril kell 21.03 sai häirekeskus teate, et Haapsalus Niine tänaval on korteris tunda suitsulõhna. Teataja sõnul lõid tema korteris välja ka elektrikaitsmed. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et tõenäoliselt oli tegemist elektririkkega. Tulekahju ei olnud.

Raplamaa:

31. jaanuaril kella 11.50 paiku leiti Kohilas jõest sinna 27. jaanuaril kukkunud noormehe surnukeha. Otsinguid teostasid Mereväe tuukrid. Esialgsetel andmetel oli mees teel koju. (27. jaanuaril kell 20.35 sai häirekeskus teate vees olevast inimesest Kohilas Tööstuse tänaval 27. Teataja sõnul oli näha tammi juures vees inimest. Sündmuskohale jõudes alustas pääste pinnaltpäästelüli otsinguid, kuid kedagi kaldast 15 meetri kauguselt jääaugust ei leitud. Otsingud lõpetati kella 21.30 paiku.)

Päästeamet: Tuletame kõigile lugejatele meelde, et kui tõesti on vajadus jääle minna, tuleb kindel olla, et jää ka tegelikult kannab. Paha ei teeks, kui kaasas oleks ka vastavad, esmased eneseabivahendid näiteks jäänaasklid, oks, lauajupp. Muutlikud temperatuurid, vihm, tuul muudavad jääolud keeruliseks. Õhtul ei saa olla kindel selles, et hommikul käidud tee jääl kannab inimest samamoodi. Jää paksus võib ka ühe veekogu peal olla väga erinev. Jää on õhem voolava veega kohtades, nagu jõekäänakutel, ojade või kraavide suubumiskohtades ja allikate juures. Samuti koolmekohtadel ja kõrkjate või sildade lähedal.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.