Haapsalu kutsehariduskeskuses on homme ehituse töötuba Ridala põhikooli õpilastele

Homme korraldab Haapsalu kutsehariduskeskus Ridala põhikoolis sealsetele lõpuklasside õpilastele ehituse töötoa, et tutvustada õppimisvõimalusi kutsekoolis pärast põhikooli lõpetamist. Lisaks toimub kutsekoolides ka teisi avatud üritusi.

Tallinna ehituskoolis on sel nädalal tervisenädalal, mille raames pakutakse avatud loenguid kõigile huvilistele. Teisipäeval räägitakse gripi ja hügieeni seostest ning kolmapäeval kanepist ja hügieenist.

Kolmapäeval, 8. veebruaril, toimuvad Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse juuksuri eriala õpilaste koolisisesed kutsevõistlused, kus osalevad kõikide juuksuri erialade gruppide õpilased. Parim juuksur selgitatakse kolmes kategoorias: talvine punutis, romantiline pidulik soeng ja fantaasia soeng punase kuke aasta teemal.

Neljapäeval, 9. veebruaril, on Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere õppekohas vabariiklik kutsevõistlus plaatijatele, kuhu on oodatud kõikide kutseõppeasutuste esindajad.

Reedel, 10. veebruaril, korraldab Järvamaa kutsehariduskeskus 8.-9. klasside õpilastele kutsealase eelkoolituskursuse. Kavas on ringkäigud Paide ja Särevere õppekohtades, töötoas osalemine ning ettevõtete külastamine.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.