Tundmatu kräkker on tunginud Vormsi veebilehele ja jätnud sinna Kurdistani peshmergasid ülistava sõnumi

Screen Shot 2017-02-06 at 8.05.12

Vormsi saare veebilehel vormsi.ee on hiljuti käinud üsna laia tegevusulatusega kräkker, kes on lehte muutnud ja jätnud sinna sõnumi “Hacked By MuhmadEmad”. Sama kräkker on tunginud paljudele veebilehtedele maailmas ja jätnud maha oma sõnumi.

Vormsi lehel oleva sõnumi põhjal on kräkker Iraagis asuva autonoomse Kurdistani regiooni peshmerga võitlejate pooldaja, sest lehele on kirjutatud “Long Live to peshmarga”, “KurDish HaCk3rS WaS Here” ning “FUCK ISIS!”. Lehele on lisatud ka Kurdistani peshmerga lipp.

Sama kräkker on maailmas mujalgi palju pahandust teinud. Veebiotsing näitab, et samamoodi on muudetud veebilehte siin ja siin, aga ka näiteks Eesti Autismiühing ja Kristjan Palusalu spordikool on tema tõttu kannatanud. Kurdi kräkkeri teemal on ühes foorumis juttu olnud siin.

Väidetavalt on tegemist Austraalias tegutseva kräkkeriga.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.