Avariides sai kannatada kuus inimest

Eile kella 07.35 paiku oli liiklusõnnetus Sillamäel Pavlovi tänav 2a juures, kus 34-aastane mees sõitis sõiduautoga Škoda Praktik otsa ülekäigurajal teed ületanud 39-aastasele naisele. Kiirabi andis jalakäijale abi kohapeal.

Eile kella 08.07 paiku oli liiklusõnnetus Tallinnas Sakala ja Kentmanni tänava ristmikul, kus 50-aastane mees sõitis sõiduautoga Citroen Berlingo otsa ülekäigurajal teed ületanud 12-aastasele poisile. Jalakäija toimetati Tallinna lastehaiglasse kontrolli.

Eile kella 08.25 paiku toimus liiklusõnnetus Tallinnas Suur-Sõjamäe ja Ruunoja tänava ristmiku juures, kus 32-aastane mees sõitis sõiduautoga Opel Corsa tagant otsa ees seisnud sõiduautole Volvo C30, mida juhtis 51-aastane mees. Saadud löögist põrkas Volvo omakorda vastu ees seisnud sõidukit Opel Astra, mida juhtis 45-aastane naine. Volvos viibinud 48-aastane naine toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 10.11 paiku oli liiklusõnnetus Jõhvi linnas Rakvere tänav 8 juures, kus 70-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Golf otsa ülekäigurajal teed ületanud 79-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Ida-Viru keskhaiglasse kontrolli.

Eile kella 11.43 paiku toimus liiklusõnnetus Tartus Vabaduse puiesteel Palmihoone bussipeatuse juures, kus peatuses seisnud bussi tagant jooksis sõiduteele 78-aastane mees, kes sai löögi sõiduautolt Volkswagen Passat, mida juhtis 57-aastane mees. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 12.50 paiku toimus liiklusõnnetus Harjumaal Viimsi vallas Rohuneeme ja Muuli tee ristmikul, kus esialgsetel andmetel sõitis 52-aastane mees sõiduautoga Opel Omega foori punase tule ajal ristmikule ning sõiduk põrkas kokku foori rohelise tule ajal vasakpöördel olnud sõidukiga Toyota Corolla, mida juhtis 48-aastane naine. Toyota juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 5 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.