Saunjas ja Jõeääres olid väiksed põlengud

11. veebruaril kell 16.26 teatati häirekeskusele tulekahjust Lihula vallas Jõeääre külas. Teataja sõnul tuli garaaži seinast suitsu ning tulekahju püütakse iseseisvalt kustutada. Sündmuskohal selgus, et omanikud olid tulekahju oli kontrolli alla saanud, päästjad avasid konstruktsioone, et kontrollida võimalikku tulelevikut seina sees.

11. veebruaril kell 7.53 sai häirekeskus teate tulekahjust Lääne-Nigula vallas Saunja külas. Teataja sõnul tuli kahekordse maja teise korruse ahju alt suitsu. Päästjad said tulekahju kontrolli alla kell 8.40, likvideeriti kell 9.38.

Saaremaa:

11. veebruaril kella 13.47 paiku käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Lääne-Saare vallas Hübja külas. Päästjad likvideerisid kraavi sõitnud sõidukil süttimisohu ning lõigati ära katus ja uksed, et kinni jäänud inimene vrakist välja saada.

Raplamaa:

10. veebruaril kell 10.52 sai häirekeskus teate sõiduki tulekahjust Märjamaa vallas Mõisamaa külas. Teataja sõnul põles sõiduauto, mis oli vaid mõne meetri kaugusel kõrvalhoonest. Päästjate saabudes põles sõiduk täisleegis ning tuld oli võtnud ka vana garaaž. Kell 11.33 saadi tulekahjule piir peale, jätkusid järelkustutustööd. Tulekahju likvideeriti kell 14.10. Tules hävis nii sõiduauto kui ka hoone.

Pärnumaa:

12. veebruaril kell 21.25 teatati häirekeskusesse tahmapõlengust Koonga vallas Irta külas. Teataja sõnul oli nelja korteriga kivimaja korstnast näha sädemeid. Päästjate saabudes selgus, et korstnas põles tahm, ohtu tulekahjuks ei olnud. Korsten pühiti päästjate poolt läbi ning koldest viidi välja põlevad tukid.

12. veebruaril kell 18.27 sai häirekeskus teate tulekahjust Häädemeeste vallas Kabli külas. Teataja sõnul põles kokku kuhjatud puitmaterjal. Päästjad kustutasid tulekahju kell 20.58.

10. veebruaril kell 11.09 teatati häirekeskusele, et Saarde külas Saarde tänaval on kortermaja korterist kuulda suitsuanduri signaali. Teatajale oli helistanud korteriomanik ning öelnud, et tuba on vingu täis ja et inimene ise ei jõua liikuda. Päästjad sisenesid suitsu täis korterisse ning tõid värske õhu kätte mehe. Kiirabi vaatas inimese üle, hospidaliseerimist ta ei vajanud. Päästjad tuulutasid ruumid ning tegid korterielanikule selgitustööd.

Järvamaa:

12. veebruaril kell 20.39 sai häirekeskus teate korstnapõlengust Järva-Jaanis Pikal tänaval. Teataja sõnul oli korstnast näha leeke. Kohalikud vabatahtlikud päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et tulekahju ei olnud. Päästjad kontrollisid korstna üle veel ka termokaameraga ning ohtu ei tuvastatud. Majaelanikele selgitati, et neil tuleb korstnapühkija kutsuda kuna korstnas oli näha palju pigi.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.