Eile sai liikluses kannatada viis inimest

Eile kella 04.05 ajal oli liiklusõnnetus Võrumaal Misso vallas Riia-Pihkva maantee 203. kilomeetril Käbli bussipeatuse juures, kus alkoholijoobes 62-aastane naine sõitis sõiduautoga Opel Astra paremale teelt välja. Sõiduki juht toimetati Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli.

Eile kella 06.10 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Viru maakonnas Tallinn-Narva maantee 143. kilomeetril, kus 25-aastase mehe juhitud sõiduauto BMW 525D kaldus vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Saab 9-3, mida juhtis 47-aastane mees. BMW juht toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eile kella 07.56 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Rannu vallas Elva-Rannu tee 7. kilomeetril, kus 29-aastane naine sõitis sõiduautoga Volvo V70 vasakule teelt välja ja rullus üle katuse. Juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 19.35 toimus liiklusõnnetus Tallinnas A.H.Tammsaare tee ja Sõpruse puiestee ristmiku juures, kus parempöördel pidurdanud seni tuvastamata juhi juhitud liinibussis Man Lions City G kukkus reisija, 80-aastane naine. Reisija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 19.59 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas A. Laikmaa ja Gonsiori tänavate ristmikul, kus 19-aastane noormees sõitis sõiduautoga Honda Civic punast keelavat foorituld eirates otsa rohelise lubava fooritulega ristmikule sõitnud sõiduautole BMW 730D, mida juhtis 27-aastane mees. BMW juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1narko- ja 10 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.