Pärnu lahel vajas eksinud Läti kalastaja abi

15. veebruaril kella 18 ajal anti häirekeskusele teada, et Pärnu lahel on udu tõttu eksinud kalastaja. Teataja sõnul oli Lätist Pärnusse kalastama tulnud mees läinud kaaslastega jääle Hirve tänava kandist, kuid eraldus hiljem kaaslastest. Eeldatavasti võis mees liikuda kaldast umbes 10-12 kilomeetri kaugusel. Politsei merepäästjad alustasid mootorkelguga eksinud kalastaja otsinguid, olles pidevalt telefoniühenduses otsitavaga.

Politseinike juhendamise põhjal suutis mees leida õige suuna ja liikuda kalda suunas. Kell 21.15 andis kalastaja teada, et näeb kallast ja kell 21.37 jõudis mees Reiu kandis kaldale. Meditsiinilist abi eksinud 64-aastane kalamees ei vajanud. Politsei tuletab meelde, et Pärnu lahe jääle minek on ohtlik ja jääle minnes tuleks kaasa võtta nii navigatsioonivahendid, laetud akuga veekindlas pakendis mobiiltelefon kui ka päästevahendid.

Pärnumaa:

12. veebruaril kella 4 ajal löödi Pärnus Hommiku tänaval meelelahutusasutuses 45-aastast meest.

10. veebruaril kella 21 ajal varastati Pärnus Riia maanteel kaupluse eest rattahoidlast lukustamata jalgratas Classic. Kahju on 369 eurot.

15. veebruaril kella 4 ajal avastati Pärnus Aia tänaval korteris, et koosviibimise käigus on rahakotist varastatud 800 eurot sularaha.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.