Avariides sai kannatada seitse inimest

Eile kell 07.11 oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Kadrina vallas Tapa-Loobu maantee 23. kilomeetril, kus 47-aastane mees sõitis sõiduautoga Renault Trafic libedal teel paremale teelt välja vastu puud. Juht toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kell 09.54 toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Kadrina vallas Tapa-Loobu maantee 20. kilomeetril, kus 52-aastane mees sõitis sõiduautoga Peugeot Partner libedal teel paremale teelt välja. Juht toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kell 13 oli liiklusõnnetus Raplamaal Kohila vallas Tallinn-Rapla-Türi maantee 29. kilomeetril, kus 36-aastane mees sõitis haagisega kaubikuga Ford Transit vastu teepiiret ja vasakule teelt välja vastu puud. Sõiduki juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 17.00 oli liiklusõnnetus Tallinnas Veerenni ja Herne tänava ristmikul, kus 66-aastane mees sooritas sõiduautoga Nissan Qashqai vasakpööret ning pöörde lõppedes jooksis teele 11-aastane poiss. Jalakäija toimetati Tallinna lastehaiglasse. Liiklusõnnetuse toimumise asjaolud selgitamisel.

Eile kell 17.00 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt 67a juures, kus 19-aastane mees sooritas sõiduautoga Audi A6 vasakpööret ning sõitis külje pealt sisse sõiduautole Renault Megane Scenic, mida juhtis 60-aastane naine. Audis viibinud 30-aastane naine toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kell 22.47 toimus liiklusõnnetus Põlvamaal Räpina vallas Kirmsi-Kanasaare tee 6. kilomeetril, kus sõiduautoga BMW 525D sõideti paremale teelt välja ning sõiduk rullus üle katuse. Sündmuskohalt toimetati Põlva Haiglasse 41- ja 31-aastane mees. Mõlemad mehed olid alkoholijoobes. Sõiduki juht on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 10 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.