Eile oli kolm vigastatutega avariid

Eile kella 10.40 ajal oli liiklusõnnetus Viljandi linnas Lääne tn 2 juures, kus 73-aastane mees kaotas sõiduauto Ford Mondeo üle kontrolli, sõitis otsa liiklusmärgile ning paiskus vastu parkivat sõiduautot Volkswagen Passat, milles istus juht, 67-aastane mees. Mõlemad juhid toimetati Viljandi haiglasse kontrolli.

Eile kella 16.59 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Vabaduse pst 165b juures, kus esialgsetel andmetel sõiduauto Citroen Berlingo, mida juhtis 54-aastane naine, sõitis tagant otsa tema ees samas suunas liikunud ja liikumist aeglustanud sõiduautole Toyota Yaris Verso, mida juhtis 24-aastane naine. Toyota juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 20.25 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Linnamäe tee 11 juures, kus esialgsetel andmetel hoovist liikumist alustanud sõidukile BMW X5, mida juhtis 43-aastane mees, astus paremalt pargitud sõidukite vahelt ette jalakäija 30-aastane mees, kes sai löögi sõiduki paremalt esimesest nurgast. Jalakäija toimetati SA Ida-Tallinna keskhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 8 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.