Liiklusõnnetustes sai kannatada kaheksa inimest

Eile kella 09.04 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Kose-Jägala mnt ja Keskuse tänava ristmikul, kus 37-aastane mees sooritas sõiduautoga Mazda B2500 möödasõitu ees olevast autost ning põrkas kokku vasakult lähenenud sõiduautoga Volvo V70, mida juhtis 30-aastane naine. Volvo juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 12.15 oli liiklusõnnetus Tallinnas Tartu mnt ja Vana-Tartu mnt ristmikul, kus 20-aastane mees sõitis foori punase tule ajal sõiduautoga BMW 318D ristmikule ning põrkas kokku sõiduautoga Toyota Land Cruiser, mida juhtis 36-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto BMW vastu valgusfoori posti. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse sõiduki BMW juht ning sõidukis viibinud 20-aastane mees ja Ida-Tallinna Keskhaiglasse BMW-s viibinud kaks 20-aastast meest.

Eile kella 12.25 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt 162 juures, kus 70-aastane mees sõitis sõiduautoga Nissan Patrol otsa ees peatunud sõiduautole Škoda Superb, mida juhtis 46-aastane mees. Saadud löögist põrkas Škoda vastu ees peatunud sõiduautot Porsche Cayenne, mida juhtis 57-aastane naine. Škoda juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 13.28 ajal toimus liiklusõnnetus Raplamaal Kohila vallas Urge külas Tallinn-Rapla-Türi maantee 26. kilomeetril, kus 27-aastane naine sooritas tanklast väljasõidul sõiduautoga BMW 325I vasakpööret ja sõitis ette peateel liikunud sõiduautole Opel Astra, mida juhtis 47-aastane mees. Opelis viibinud 44-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 18.40 ajal oli liiklusõnnetus Rapla vallas Kose-Purila tee 36. kilomeetril, kus 33-aastane mees sõitis teeoludele mittevastava sõidukiiruse ja sõiduvõtete tõttu sõiduautoga Chrysler Voyager teelt välja ja vastu puud. Sõidukis viibinud kaasreisija, 33-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 17 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.