Avariides sai viga neli inimest, tabati 28 joobes juhti

25. veebruaril kella 11 ajal oli liiklusõnnetus Põlvamaal Kanepi vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 224. kilomeetril, kus 24-aastane naine sõitis sõiduautoga Seat Ibiza libeduse tõttu teelt välja vastu puud. Koheselt keegi politseisse ei pöördunud ja kiirabi ei vajanud. Eile pöördusid sõiduki juht ja kaasreisijad, 24-aastane naine ning 26-aastane mees Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli.

Eile kell 12.38 oli liiklusõnnetus Jõgeva vallas Tartu-Jõgeva-Aravete maantee 45. kilomeetril, kus 25-aastane mees juhtis sõiduautot Volvo S60 ja tegi möödasõitu teisest sõiduautost, kui kõrvalteelt sõitis talle ette sõiduauto BMW X5, mida juhtis 32-aastane naine. Sõiduauto, millest möödasõitu teostati, lahkus sündmuskohalt. Volvo juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 3 narko- ja 25 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.