Läänemaa aasta terviseedendaja on Varje Ojala-Toos

F: Hele Leek-Ambur

Täna Estonia talveaias peetud tunnustamisüritusel tänas tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski maakondade silmapaistvamaid terviseedendajaid. Lääne maakonna terviseedendaja on Lihula vallavanem Varje Ojala-Toos. Tema kandidatuuri esitas Lääne maavalitsus.

Lääne maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Kersti Lõhmuse sõnul on Varje Ojala-Toos oma kogukonna aktiivne eestvedaja ja utsitaja. Lisaks vallavanema tööle, osaleb ta usinalt ka ühiskondlikus elus, abistab ürituste korraldamisel, kirjutab projekte. Näiteks on tema kaasaaitamisel käima lükatud Lihula tervisekeskuse projekt.

Sotsiaalministeerium on alates 2013. aastast tunnustanud tublisid terviseedendajaid igast Eesti maakonnast. Eesmärk on tõsta esile inimesi, kes oma põhitöö või muu tegevusega on panustanud rahvatervise valdkonda.

Liivi Ollino
Lääne maavalitsuse avalike suhete peaspetsialist

F: Hele Leek-Ambur

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.