Maalikunstnik Liisi Kukk avab Haapsalu kunstikoolis isikunäituse

Reedel, 3. märtsil kl 17.30 avab maalikunstnik Liisi Kukk kunstikoolis näituse “Kahe peaga lohe”.

Liisi Kukk (1988) on Haapsalus elav maalikunstnik. Ta on lõpetanud Tartu kõrgema kunstikooli (2013) maali eriala, täiendanud ennast Sitsiilias kunstiakadeemias Accademia di Belle Arti di Catania ning osalenud alates 2010. aastast erinevatel grupinäitustel. Käesolev näitus “Kahe peaga lohe” on tema kolmas isikunäitus.

Näituse keskmes on inimene ja tema püüdlused vastata iseenda ootustele. Eeldame, et paljud rollid on instinktiivsed ja iseenesest mõistetavad. Tegelikkuses on aga iga uus seisund isiklik väljakutse ning miniatuursed kõrvalekalded heaks kiidetud normaalsusest tekitavad küsimusi.

Näitusel eksponeeritud tööd kirjeldavad elumuutuste keskel oleva inimese kummalist dialoogi iseendaga ja enda positsioneerimist uues olukorras. Hoolimata hoogsast mudamaadlusest iseendaga, on vaatajaskond parimal juhul uudishimulik, kahjurõõmus, kaastundlik või lõbustatud. Sagedamini on aga kõigil teistel ükskõik.

Näitust saab külastada perioodil 1.-31. märts kunstikooli galeriis T-R 14-18 ja L 12-16 (Jaani 2).

Marika Aedviir

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.