Pärnumaal oli kaks põlengut

27. veebruaril kell 19.48 sai häirekeskus teate tulekahjust Sindis Pärnu maanteel. Teataja sõnul põles vana koolihoone. Päästjate saabudes oli sündmuskohal näha kahekordse hoone teisel korrusel leeki ning suitsu. Tulekahju kustutati kell 20.10, põlesid prügi ning madrats.

27. veebruaril kell 13.16 teatati häirekeskusele tulekahjust Pärnus Liiva tänaval. Sündmuskohal selgus, ühes korteris oli põlenud prügikast. Põlengu kustutas korterielanik iseseisvalt. Juhtunut täpsustades selgus, et korteris elav mees oli teinud suitsu, koni viskas prügikasti ja läks seejärel poodi. Tagasi koju jõudes avastas, et prügiurn põles.

Siseruumides suitsetamine on kahjulik nii tervisele, kui ka üldiselt teile endale ja majanaabritele. Toas või rõdul suitsetades võite tahtmatult põhjustada traagiliste tagajärgedega tulekahju ja võib kindel olla, et seda keegi ju tegelikult ei soovi. Kui teil ei ole muud võimalust ning te peate siseruumides suitsetama, siis veenduge enne suitsuotsa prügikasti viskamist, et see on kustunud – laske suits vee alt läbi või kasutage tuhatoosina näiteks veega täidetud purki.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.