Toomas Schmidt ja Merle Mäesalu teevad Haapsalu ja Ridala ühise valimisliidu

Merle Mäesalu ja Toomas Schmidt. F: Erakogu

Ridala volikogu liige ja 15 aastat vallavanema ametit pidanud Toomas Schmidt ning Haapsalu volikogu liige Merle Mäesalu otsustasid koos lähemate mõttekaaslastega sügisestel kohalike omavalitsuste volikogude valimistel kandideerida ühises valimisliidus.

„Valimisliidu peamisteks sõnumiteks on Haapsalu ja Ridala valla sisuline ühendamine ja tasakaalu leidmine maa- ning linnapiirkonna vahel, kodanike kaasamine arengute kavandamisse ja otsustamisse, juhtimiskultuuri muutmine avatumaks ja läbipaistvamaks,“ teatasid Schmidt ja Mäesalu. „Haapsalul on tugev ajaloolise kuurordi kuvand ja see on hästi. Paraku ei ole linnas piisavalt tegeletud meie oma inimeste jaoks vajalike teemadega, nagu teede ja tänavate korrashoid, seni ei ole esmatähtsateks peetud linna allasutuste töötajate palkasid, pole tegeletud ettevõtjatele soodsate olude loomisega, et nad siia investeeriksid ja looksid töökohti,“ selgitas Mäesalu muudatuste vajadusi linnas.

Toomas Schmidti sõnul ootavad kõik äärelinna elanikud ühinemislepingu ja varem kavandatud arengukava baasil paremaid tulevikuvõimalusi, kus peateemaks jätkuvalt haridus ja teede olukord.

Toomas Schmidt ja Merle Mäesalu kuuluvad Isamaa ja Res Publica Liitu, kuid kandideerivad valimisliidu, mitte erakonna nimekirjas. „Kohapeal, oma vallas ja linnas seisame kohalike inimeste huvide ja heaolu eest ega aja erakonna asja,“ selgitasid nad valimisliidus kandideerimist.

Valimisliidu nimel
Raul Tammet

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.