Üle 150 Läänemaa lapse sõidab kohapeale vaatama Eesti Laulu peaproovi

Heategevusfond Aitan Lapsi ning Eesti Laul võimaldavad 1500 Eesti koolilapsel nautida suurejoonelist kontserdielamust Eesti Laul 2017 peaproovis Saku Suurhallis. Läänemaalt sõidab peaproovi vaatama üle 150 lapse.

Kontserdile võimaldatakse igast Eesti maakonnast Tallinna tulla sajal koolilapsel ja nende saatjal, kes saavad täies pikkuses näha vahetult enne finaalkontserti toimuvat Eesti Laul 2017 peaproovi, teatas ERR.ee.

“Tõenäoliselt on tegemist viimase aja suurima ühekordse projektiga, kus korraga saab kokku nii suur hulk lapsi,” ütles Eesti Laulu produtsent Mart Normet. “Kuna peaproov tehakse ilmselt täissaalile, ootame sama vinget kontserti kui finaal ise ning usun, et nii täiskasvanud kui ka kõik need 1500 noort muusikafänni jäävad väga rahule,” lubas Normet.

Eesti Laul 2017 peaproov algab 4. märtsil kell 13.30 ning huvilistel on võimalik sinna veel viimaseid pileteid soetada. Eesti Laulu finaalkontsert algab samal õhtul kell 19.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.