Kunagine superstaar Belinda Carlisle esineb augustis Haapsalus


Haapsalu piiskopilinnuses esineb 19. augustil, taasisesesvumispõeva eelõhtul poproki suurnimi Belinda Carlisle, kes on end levimuusika ajalikku kirjutatud muuhulgas kuldhittidega “Heaven Is a Place on Earth”, “Circle in the Sand” ja “La Luna”.

Esimest korda Eestit väisav USA superstaar saavutas suure populaarsuse 1980-ndate keskel ning on siiamaani ajastu poproki säravamaid nimesid. Belinda Carlisle’i esinemist Haapsalus soojendab Shanon.

Samal päeval on Haapsalu Maitsete Promenaadi päev, mis on seotud meie vabariigi taasisesesvumisaastapäeva pidustustega. Maitsete Promenaadile toovad oma restoranid ja tänavatoidu kohad välja kümned ettevõtjad üle Eesti.

Belinda Carlisle karjäär algas juba 1978. aastal, mil tuli kokku esimene omataoline eranditult tüdrukutest koosnev ansambel The Go-Go’s. Ajastuhõngulist kerg-poppi esitav bänd sai üle ootuste väga tuntuks ning müüs kõigest kolme tegevusaasta jooksul kaheksa miljonit plaati.

Carlisle alustas soolokarjääri 1985. aastal, mil ilmus tema esimene kauamängiv suurhitiga “Mad About You”. Tõeliselt maailmakuulsaks tegi laulja 1987. aasta plaat, millelt tulid ka ühed tema signatuurlood – “Heaven Is a Place on Earth” ja “Circle in the Sand”.

Belinda Carlisle edulugu jätkus ka järgmiste superplaatidega, millelt tulid oma ajastu suurhitid nagu “Live a Light on”, “We Want the Same Thing” ja “La Luna”. 1990-ndatel jätkas artist tõusulainel ja lõi koos oma ala tippudega lugusid kirjutades “Live Your Life Be Free” ja Big Scary Animal”’i.

Hilisemalt tegi Belinda Carlisle palju erinevaid muusikalisi projekte, lastes välja veel sooloplaate, parimate lugude kogumikke ning esinedes taas The Go-Go’s-i liikmetega.

Artist on tulihingeline loomakaitsja, taimetoidu pooldaja ning joogafänn.

Belinda Carlisle’i kontserdi piletid on eelmüügis Piletilevis.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.