Eilsetes avariides sai viga neli inimest

Eile kell 09.59 oli liiklusõnnetus Tartus Kaunase pst 21 juures, kus 63-aastane mees sõitis sõiduautoga Nissan Note otsa ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 52-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kell 10.24 oli liiklusõnnetus Viljandimaal Suure-Jaani vallas Põhjaka-Tõrvaaugu-Võhma maantee 5. kilomeetril, kus 29-aastane mees sõitis sõidukiga Ford Transit ette peateel liikunud sõidukile Suzuki Jimmy, mida juhtis 59-aastane mees. Suzuki juht toimetati Viljandi haiglasse.

Eile kella 11.50 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Tapa vallas Jõepere-Vahakulmu tee ja Lasila-Saksi tee ristmikul, kus 20-aastane mees sooritas sõidukiga Mercedes-Benz vasakpööret, kaotas sõiduki üle kontrolli, sattus külglibisemisse ning sõitis teelt välja. Sõidukis kaasreisijana viibinud 21-aastane mees toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kell 18.00 oli liiklusõnnetus Tallinnas Põhja puiesteel (Mere pst 10 juures), kus 53-aastane mees sõitis sõiduautoga Toyota Land Cruiser tagasipööret teostades ette peateel liikunud sõiduautole Honda CR-V, mida juhtis 29-aastane naine. Hondas kaasreisijana viibinud 5-aastane poiss toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 6 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.