Haapsalu Jaama apteek kutsub mõõtma veresoonte seisundit

Neljapäeval, 23. märtsil on Haapsalu Jaama apteegis alates kella 9.30-st võimalik oma veresoonte seisundit testida kapillaaroskoobiga, et teada saada, millises seisundis on teie veresooned ja siseorganid.

Kolm aastat tagasi Tartu Ülikooli professori Mihkel Zilmeri ja tema uurimisgrupi poolt läbiviidud eestimaalaste veresoonte uuringu ja Aivar Villemsi poolt Hiina traditsioonilise meditsiini meetoditega kapillaaroskoobiga üle 400 eestimaalasele tehtud uuringu tulemused andsid samad järeldused meie inimeste üldise tervisliku seisundi kohta.

Tule neljapäeval kohale ja saad ise näha oma vere liikumise kiirust ja seda, mis sinu kapillaarides toimub. Vajalik on etteregistreerimine telefonil 47 222 14.

Kohapeal on võimalik saada lisaks konsultatsiooni ja osta Hiina traditsioonilise meditsiini tervisetooteid.

Aivar Villems

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.