Üleeile kadunuks jäänud Läänemaa naist eile ei leitud, otsingud jätkuvad täna

Vabatahtlike Operatiivne Otsingugrupp ja politsei otsisid eile õhtul Lääne-Nigula vallas Linnamäel kodust lahkunud ja kadunuks näänud 75-aastast Elgi, kuid naist ei leitud. Operatiivne Otsingugrupp kutsus vabatahtlikud kokku uuesti täna kella 14-ks, et otsinguid jätkata.

Vabatahtlikud kogunevad täna kl 14 Harjumaal Padise kloostri ees tee ääres. Seal asub valget värvi Volvo S80 numbrimärgiga 993. Sealt liigutakse edasi järgmisse otsingupiirkonda.

Elgi lahkus oma kodust Linnamäel 7. märtsi päeval. Kodust lahkudes võis tal seljas olla pikem musta värvi jope ja peas musta värvi barett. Viimane kõne Elgiga oli tema lähedastel 7. märtsi õhtul kella 20 paiku, mobiilimasti positsioneering andis kõne asukohaks Padise piirkonna.

Politseinikud ja vabatahtlikud on üleeilsest alates viinud läbi maastikuotsinguid, Elgit on otsinud mõlemal päeval ka PPA kopterimeeskond. Kontrollitud on eri haiglaid ning ümbruskonna mahajäetud hooneid. Kahjuks ei ole Elgit siiani leitud.

Kõik OPEROG vabatahtlikud, kes vähegi saavad, on täna SA Kadunud poolt otsingutele appi palutud, teatas grupi juht Aare Rüütel.

Kontakt kohapeal staabis on OPEROGi Lõuna piirkonnast Uno, telefon alates kella 14-st on 56780399. Üldistes küsimustes saab helistada Aare Rüütlile tel 5242776.

Sellest hoolimata, et kriitiline eluspüsimise aeg on mööda saanud, on oluline Elgi üles leida, teatas Rüütel. “Selga on hea panna maastikule ja ilmale vastav riietus. Palume kindlasti kaasa võtta helkurvestid ja laetud taskulambid, kellel on. Suured tänud appi tulemast!” lisas Rüütel.

2 Responses to "Üleeile kadunuks jäänud Läänemaa naist eile ei leitud, otsingud jätkuvad täna"

  1. Nimi   9. märts 2017 at 08:10

    Soovitan otsida Taebla ka läbi, kunagi viibis ta seal väga tihti.

    Vasta
  2. Nimi   9. märts 2017 at 18:40

    Taeblas ta tihti viibinud . Hoian silmad lahti kui liigun ringi

    Vasta

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.