Eile sai liikluses kannatada neli inimest

Eile kell 10.00 oli liiklusõnnetus Tallinnas Ristiku ja Orase tänavate ristmikul, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Peugeot Bipper juhtinud 28-aastane mees sooritas vasakpööret ning ei andnud teed peateel liikuvale sõiduautole Nissan Micra, mida juhtis 42-aastane mees. Toimus kokkupõrge, mille tagajärjel Nissan paiskus üle vastutuleva sõidurea teelt välja vastu puud. Nissani juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli. Täpsemad liiklusõnnetuse toimumise asjaolud selgitamisel.

Eile kell 10.48 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Vaida-Urge tee 5. kilomeetril, kus sõiduautot Citroen C4 juhtinud 24-aastane mees, kaldus vastassuunda (juhi enda sõnade kohaselt kasutas telefoni) ja põrkas kokku sõiduautoga Toyota Yaris, mida juhtis 35-aastane mees. Citroeni juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 13.47 oli liiklusõnnetus Tartus Ravila ja Viljandi maantee samaliigiliste teede ristmikul, kus sõiduautot Ford Focus juhtinud 25-aastane mees, ei andnud teed paremalt lähenenud sõiduautole Volkswagen Jetta, mida juhtis 74-aastane mees. Volkswageni juht ja kaasreisija, 74-aastane naine, toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 8 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.