Pärnus jättis purjus mees sardellid pliidile kõrbema

13. märtsil kell 19.34 sai häirekeskus teate tulekahjust Pärnus Oja tänaval. Teataja sõnul tungis kortermaja korterisse suits ning oli kuulda suitsuanduri signaali. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja korteri, kus suitsuandur töötas. Tuppa sisenedes selgus, et alkoholi tarvitanud inimene oli endale sardelle praadinud ja toidu pliidile unustanud. Päästjad tõstsid toidu pliidilt ja tuulutasid ruumid.

Päästeameti teatel on sellise situatsiooni tekkimine ja tekitamine lubamatu. Lisaks enda elule pannakse ohtu ka naaberkorterite elanikud. Toidu valmistamise ajal ei minda köögist eemale diivanile pikutama või televiisorit vaatama. Toidu tegemise ajal tuleb viibida pliidi läheduses ning tegeleda konkreetse tegevusega.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.