Vabatahtlikud otsivad endiselt ligi kahe nädala eest Linnamäel kadunuks jäänud Elgit

Vabatahtlikud jätkasid täna ligi kaks nädalat tagasi Linnamäel kadunuks jäänud Elgi otsinguid. Elgi lahkus kodust 7. märtsil.

Operatiivse Otsingugrupi (OPEROG) vabatahtlikud kogunesid täna kl 11 Padise Kloostri juurde, et otsinguid jätkata. Eile kontrollisid 28 vabatahtlikku politseiniku kaasabil suurt osa tõenäolisest telefoni viimase asukoha alast, aga Elgit ei leitud, teatati OPEROGi Facebooki-lehel.

Elgil võis kodust lahkudes seljas olla pikem musta värvi jope ja peas musta värvi barett. Viimane kõne Elgiga oli tema lähedastel 7. märtsi õhtul kella 20 paiku, mobiilimasti positsioneering andis kõne asukohaks Padise piirkonna.

Sellest hoolimata, et kriitiline maastikul eluspüsimise aeg on mööda saanud, on oluline Elgi või märgid tema tegevusest selles piirkonnas üles leida, teatas OPEROG.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.