Politseiauto sõitis otsa teel peatunud valgustamata traktorile, viga sai kaks inimest

Eile kell 19.48 oli liiklusõnnetus Ida- Virumaal Lohusuu vallas Kalma-Mustvee tee 2. kilomeetril, kus 49-aastane mees sõitis politseivärvides operatiivsõidukiga Volkswagen Transporter otsa samas sõidusuunas teel peatunud valgustamata traktorile, mille roolis oli 22-aastane mees. Traktori juht ja traktori vasakul poritiival istunud kaasreisija 44-aastane mees toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 20.10 ajal oli liiklusõnnetus Viljandimaal Suure-Jaani vallas Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia maantee 31. kilomeetril, kus 25-aastane naine ei andnud sõiduautoga Chevrolet Trax vasakpööret teostades teed vastassuunast otse liikunud sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 34-aastane mees. Volkswageni juht ja kaasreisijad, 21-aastane naine ja 32-aastane mees toimetati Viljandi haiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 18 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.