Simple Express kolmekordistab väljumiste arvu Tallinn-Haapsalu liinil

Alates 1. aprillist hakkab Eesti esimene odavbussifirma Simple Express teenindama reisijaid Tallinna ja Haapsalu vahel kolmel korral päevas. Pileti hinnad kõigil väljumistel algavad ühest eurost.

Seni Tallinn-Haapsalu liinil mõlemal suunal üks kord päevas väljunud Simple Expressi sõitudele lisanduvad pärastlõunased väljumised nii Haapsalust kui ka Tallinnast, samuti lisandub hommikupoolne väljumine Tallinnast.

Simple Expressi kommertsjuhi Ott Arumeele sõnul on Tallinn-Haapsalu liinil reisijate huvi bussitranspordi vastu kasvanud, mistõttu soovib bussifirma pakkuda igapäevaste lisaväljumiste näol veelgi paremat bussiühendust.

“Hea meel on tõdeda, et Simple Expressi poolt pakutavad väljumised Tallinn-Haapsalu liinil on reisijate poolt hästi vastu võetud. See tekitab ka meis kindlust ja soovi pakkuda veelgi suuremat valikut soodsaid reise,” selgitas Arumeel väljumisaegade suurendamise tagamaad.

Kui varem väljus Simple Express Tallinnast Haapsallu vaid kell 13.30, siis alates aprillist on võimalik reisida sel suunal ka kell 11.15 ja 15.15. Samuti lisanduvad Haapsalu-Tallinn suunal kell 17.30 väljuva reisi kõrvale ka 13.30 ja 16.15 väljuvad bussid. Alates tänasest on piletid uutele väljumistele juba müügis.

Sarnaselt teistele Simple Expressi reisidele algavad ka Tallinn-Haapsalu liinil sõidupiletite hinnad Simple Expressi väljumistele ühest eurost ning tõusevad järk-järgult nõudluse suurenedes.

“Soodsaimad piletid neile sõitudele on saadaval Simple Expressi veebipoes ning neid saab kasutada ka juhul kui reisi alustatakse mistahes vahepeatusest,” selgitas Arumeel. Ta lisas, et ostes pileti veebikeskkonnast, ei ole Simple Expressi bussi sisenemisel paberpiletit vaja – piisab ka veebipoest soetatud pileti näitamisest oma nutiseadmes või isikut tõendava dokumendi esitamisest juhul, kui piletile on lisatud ka reisija nimi.

Bussireis Tallinnast Haapsallu kestab 1 tund ja 40 minutit. Reise teenindatakse mugavate 39- kuni 49-kohaliste bussidega, milles on mugavalt jalaruumi, tasuta Wifi ja elektroonikaseadmete laadimise võimalus.

Simple Expressi väljumised alates 01.04.2017 Tallinn-Haapsalu liinil on järgmised:

Sõidusuund Senine väljumisaeg Lisanduvad väljumisajad
Tallinn-Haapsalu 13:30 11:15, 15:15
Haapsalu-Tallinn 17:30 13:30, 16:15

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.