Eile hukkus üks ja viga sai kuus liiklejat

Eile kella 13.45 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Harku vallas Tallinna Ringtee 39. kilomeetril, kus 46-aastane mees juhtis haagisega veoautot Volvo FM12 ja möödus teeääres samal suunal liikuvast jalakäijast, kes kaotas tasakaalu ja kukkus vastu veoauto haagist. Sündmuskohalt toimetati jalakäija, 61-aastane mees, Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud om selgitamisel.

Eile kella 16.22 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Mere pst ja Viru väljaku ringristmikul, kus 60-aastane mees andis linnaliinibussiga Scania N270 teed trammile ning liikuma hakates kukkus bussis reisija, 75-aastane naine. Reisija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 19.20 paiku oli liiklusõnnetus Elvas Pargi ja Pikk tn ristmikul, kus esialgsetele andmetel jalgratast juhtinud 32-aastasele mehele keeras ette vasakpööret sooritanud sõiduauto VW Tiguan, mille tagajärjel paiskus jalgrattur sõiduteele. Kiirabi toimetas jalgratturi Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Eile kella 20.30 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Viru maakonnas Jõhvi vallas Edise külas Tallinn-Narva mnt 161. kilomeetril, kus sõiduautot Toyota Avensis, mida juhtis 34-aastane mees sõitis tagant otsa sõiduteel seisnud sõiduautole Honda Civic, mida juhtis 39-aastane naine. Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkus Hondas tagaistmel istunud 10-aastane tüdruk ning Ida-Viru keskhaiglasse toimetati Honda juht ja Hondas kaasreisijana viibinud 12-aastane tüdruk. Õnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 21.25 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Viru maakonnas Aseri vallas Kõrkküla-Erra tee 3. kilomeetril, kus sõiduauto Toyota Corolla juht ei valinud teeoludele vastavat liikumiskiirust, mille tulemusena paiskus sõiduk teelt välja. Sõiduautost toimetati Ida-Viru keskhaiglasse 24-aastane mees. Sõiduki juht ja sündmuse asjaolud on täpsustamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 4 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.