VIDEO: Parimad hetked ja emotsioonid – Rapla võitis Haapsalu “koduväljakul” Valga/Valka korvpallitiimi


Alexela korvpalli meistriliigas mängisid täna Haapsalu Wiedemanni spordihoones Rapla Avis ja Valga-Valka/Maks&Moorits. Tasavägise mängu võitis Rapla 80:78. Rapla oli seekord “koduväljakuks” valinud Haapsalu ja mängu võit oli meeskonnale oluline.

AVIS Rapla hoidis enne tänast mängu meistriliigas 18 võidu ja 11 kaotusega kõrget 3. kohta, Valga meeskond oli sama arvu mängude juures kogunud 10 võitu ja 19 kaotust, olles sellega turniiritabelis 6. kohal.

Selleks, et lõpetada põhihooaeg kolmandana, pidid raplakad kodumänguna kirja mineva lahingu Valga vastu kindlasti võitma, sest kaotuse korral võinuks TTÜ meeskond hooaja lõppedes kolmanda koha AVIS Rapla meeskonna eest ära napsata. Raplal õnnestuski napilt täna võita.

Wiedemanni spordihoone oli tribüübin olid peaaegu rahvast täis, eriti palju oli Rapla fänne, kes mängule häälekalt kaasa elasid.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.