Koluveres pühapäeval põlenud laudahoone süttis eile uuesti

26. märtsil kell 18.02 sai häirekeskus teate tulekahjust Kullamaa vallas Koluvere külas. Teataja sõnul põles kasutuseta laudahoone. Päästjate saabudes põles hoone leegiga. Kell 18.47 saadi tulekahju kontrolli alla, põleng kustutati kell 19.52. Hoone katus hävis tulekahju tagajärjel täielikult. 28. märtsil kell 8.22 anti teada, et põlenud hoonest oli näha suitsu ning leeke. Päästjad kustutasid tulekahju kell 9.01.

Raplamaa:

28. märtsil kell 18.52 sai häirekeskus teate tulekahjust Raplas Tammemäe laululava läheduses. Teataja sõnul põles kulu umbes 100 meetri ulatuses ning tuli liikus tuule tõttu metsa suunas. Päästjate saabudes selgus, et põles umbes 400 ruutmeetrit pinnast. Päästjad kustutasid põlengu kell 19.10.

Pärnumaa:

28. märtsil kell 15.07 teatati häirekeskusele, et Halinga vallas Loomse külas põles elumaja katus. Teataja sõnul põles katusel sammal. Päästjad kustutasid põlengu, mille esialgsetel andmetel põhjustas korstnast lennanud säde.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.