VIDEO: Läänemaa juurtega ansamblil Antsud valmis rongis filmitud video

Aasta tagasi, kui Antsud andsid välja oma esimese albumi “Öö ja päeva vahel”, võttis nendega ühendust raudteeohutusega tegelev organisatsioon OLE – Operation Lifesaver Estonia. Nimelt oli ansambli albumi kaanepilt tehtud raudteerööbastel rongide taustal.

“OLE võttis meiega ühendust, sest raudteel ei tohi ei kõndida ega pildistada ja see võib noortele halba eeskuju anda. Kuna meie taotlus ei olnud kindlasti kedagi raudteele käima ahvatleda, siis otsustasime, et teeme oma õppetunnist inspireerituna ühe loo,” rääkis Antsude laulja Aile Alveus-Krautmann.

Nii sündiski Antsude uus “Rongilugu”, mille video filmimisele pani õla alla Elron, kes andis Tallinn-Klooga rongi ansambli käsutusse.

Video esitlus on 22. aprill kell 13 Energia Avastuskeskuses, kus toimub ka Antsude kontsert.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.