Lääne-Nigulas sai kolme auto kokkupõrkes viga üks inimene

Eile kell 14.23 oli liiklusõnnetus Lääne-Nigula vallas Ääsmäe –Haapsalu – Rohuküla maantee 64. kilomeetril, kus 55-aastane mees sõitis veoautoga Scania R 420 vasakpööret sooritades otsa sõiduautole Toyota Corolla, mida juhtis 62-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Toyota otsa vasakpöörde võimalust oodanud veoautole DAF, mida juhtis 48-aastane mees. Toyota juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 08.25 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Peetri alevikus Mõigu tee ja Veesaare tee ristmiku juures, kus 32-aastane naine sõitis sõiduautoga Hyundai Santa Fe otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalgratturile, 15-aastasele poisile. Jalgrattur toimetati Tallinna lastehaiglasse. Jalgrattur ei kandnud kohustusliku sõidukiivrit.

Eile kell 16.57 oli liiklusõnnetus Harju maakonnas Saue linnas Pärnasalu tee, Lehtmetsa tee ja Vana-Narva maantee ristmikul, kus õueala teelt sõiduteele sõitnud jalgrattur, 10-aastane poiss ei andnud teed sõiduautole Toyota Avensis, mida juhtis 27-aastane mees. Jalgrattur toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 10 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.