Läänemaal oli kaks kulupõlengut

Eilse, 29. märtsi päeva jooksul oli Lääne päästekeskuse haldusalal mitu pinnasepõlengut. Enamik neist oli põhjustatud hooletust ümberkäimisest tulega. Päästeamet tuletab meelde, et praegusel ajal tuleb olla väga ettevaatlik ning kontrollida oma tegevust nii lõkete tegemisel kui ka näiteks looduses suitsetamisel.

Eile kell 16.28 sai häirekeskus teate kulupõlengust Lääne-Nigula vallas Saunja külas. Päästjad kustutasid umbes 100×100 meetri suuruse põlenguala kell 16.59. Esialgsetel andmetel võis tulekahju alguse saada hooletusest lõkke tegemisel.

Eile kell 15.47 teatati häirekeskusele kulupõlengust Ridala vallas Üsse külas. Teataja sõnul oli ta põletanud prügi ning tuli levis edasi pinnasele. Päästjate saabudes põles umbes 50×100 meetri suurune ala. Põleng kustutati kell 16.10.

Eile kella 14.17 paiku käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Lääne-Nigula vallas Saunja külas. Päästjad likvideerisid avariis osalenud sõidukile süttimisohu ning aitasid ühe kannatanu õnnetuses osalenud sõidukist välja ja andsid üle kiirabile.

Raplamaa:

29. märtsil kell 16.22 teatati häirekeskusele pinnase põlengust Kohila vallas Angerja külas. Teataja sõnul põles elumaja läheduses umbes 30×30 meetrit pinnast. Päästjad kustutasid põlengu kell 16.47. Esialgsetel andmetel võis põleng alguse saada kustutamata suitsuotsast.

Pärnumaa:

29. märtsil kell 15.53 sai häirekeskus teate tulekahjust Pärnus Metsa tänaval. Teataja sõnul oli tänaval näha pakus suitsu. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et tegemist oli lõkkega, mille tegemisel eirati tuleohutusnõudeid. Lõke kustutati.

Järvamaa:

29. märtsil kell 21.12 teatati häirekeskusele kulupõlengust Paide vallas Mäo külas. Päästjate saabudes põles kahes kohas pinnas. Tulekahju kustutati kell 21.34

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.