Politsei otsib 17-aastast Jarmot (täiendatud: Jarmo on leitud)

(Politsei teatas kolmapäeva hommikul, et Jarmo võttis öösel oma lähedastega ühendust ja jõudis tagasi koju.) Politsei palub avalikkuse kaasabi, et selgitada välja 17-aastase Jarmo asukoht, keda viimati nähti eile ennelõunal Pärnus ja kes võib viibida Paides.

Jarmo lahkus eile kella 11:00 ajal Pärnus koolist ning ei tulnud õhtul koju, samuti ei ilmunud ta täna hommikul kooli. Lähedaste viimane kontakt noormehega oli eile pärastlõunal kella nelja ajal.

Politsei ja lähedased on suhelnud Jarmo koolikaaslaste ja sõpradega, kellel aga tema liikumistest infot ei ole. Samuti selgitas politsei välja, et eile õhtul kella 18 ajal oli Jarmo Paides. Pärast seda on tema telefon olnud välja lülitatud. Noormehe kirjeldus on edastatud politseipatrullidele, kes otsivad teda nii Pärnu kui Paide ümbrusest.

Jarmo on umbes 170 cm pikk, tumedate juuste ja kõhna kehaehitusega. Kodust lahkudes oli tal seljas tumeroheline poolpikk kapuutsiga jope, jalas sinised teksad ja punased tennised ning kaasas must seljakott.

Kõigil, kes on Jarmot alates eilsest pärastlõunast näinud või omavad muud infot tema liikumise või võimaliku asukoha kohta, palutakse sellest teada anda noorsoopolitseinik Kristel Jürgensile telefonil 53811474 või hädaabinumbril 112.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.