Õnnetustes sai viga neli liiklejat

Eile kella 17.25 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Mulla ja Roo tänavate ristmikul, kus sõiduautot Škoda Praktik juhtinud 47-aastane mees, sooritas pööret paremale ja sõitis otsa sõiduteed ületanud jalakäijale, 41-aastasele naisele. Jalakäija toimetati sündmuskohalt Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 17.33 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Endla tn 68 juures, kus esialgsetel andmetel liinibussi Scania K270 juhtinud 49-aastane mees alustas liikumist Mooni bussipeatusest mööda bussirida, kui bussile keeras ootamatult ette 28-aastane mees sõiduautoga Mercedes-Benz SL350. Autojuht ei veendunud rea vahetuse tegemisel selle ohutuses ning põrkas kokku otse liikunud liinibussiga. Bussijuht oli sunnitud äkiliselt pidurdama, mille tagajärjel kukkusid vahekäigus põrandale bussis viibinud 6-aastane tüdruk ja 63-aastane naine. Tüdruk toimetati Tallinna lastehaiglasse ja naine Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 19.23 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Kalevi tn 10 ees, kus 58-aastane mehe juhitud sõiduautole Volkswagen Passat jooksis ootamatult paremalt poolt kõnniteelt sõiduteele ette 8-aastane poiss. Kiirabi toimetas poisi Tartu Ülikooli kliinikumi. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 8 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.