Eile hukkus üks ja viga sai neli liiklejat

Eile kell 02.37 toimus liiklusõnnetus Lääne maakonnas Lääne-Nigula vallas Oru-Soolu-Jalukse tee esimesel kilomeetril, kus sõiduautot Mercedes-Benz E280 juhtinud 21-aastane mees kaldus lauges kurvis teelt välja vastu puud. Sõidukis kaasreisijana viibinud 29-aastane mees hukkus sündmuskohal, sõiduki juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 08.56 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Majaka tn 28A juures, kus 54-aastase naise juhitud sõiduauto Ford Tourneo Connect põrkas kokku reguleerimata ülekäigurajal teele jooksnud 10-aastase poisiga. Jalakäija toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eile kella 11.31 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Narva mnt ja Pronksi tänava ristmikul, kus esialgsetel andmetel esimesel sõidurajal valgusfoori lubava tulega liikunud liinibuss Volvo B9S, mida juhtis 57-aastane mees, põrkas kokku vastassuunas liikunud ja valgusfoori keelava tulega vasakpööret sooritanud sõiduautoga Škoda Octavia, mida juhtis 34-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel kukkusid liinibussis 72- ja 64-aastased naised. Reisijad toimetati sündmuskohalt Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 9 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.