Lihula valla kohvikutepäeval avab uksed koguni 20 pop-up kohvikut

F: Kristina Kukk

Möödunud aastal positiivset vastukaja saanud ning Läänemaa atraktiivseimaks kodanikeühenduste teoks tunnistatud Lihula valla kohvikutepäev tuleb taas ning seda traditsiooniliselt juulikuu viimasel laupäeval ehk 29. kuupäeval. Tänavu avavad külastajatele oma uksed koguni 20 pop-up kohvikut, mis on seitsme võrra rohkem kui mullu, kirjutab Lihula Teataja.

Tänavu üllatab kohvikutepäev oma külastajaid mitme muudatusega. Neist suurimaks on tõsiasi, et kohviaroomid hakkavad Lihula vallas levima juba alates hommikust ning kestavad õhtuni välja. Kohvikute lahtiolekuaegade erisus tagab selle, et külastajad saavad paremini planeerida oma marsruuti ning soovi korral jõuavad oluliselt rohkematesse kohtadesse.

Traditsiooniliselt tulevad kohvikud nii küladesse (7) kui ka Lihula linna (13). Lisaks möödunud aasta tegijatele on lisandumas uusi kohvikutepidajaid.

Kõigil neil on üks soov: anda endast parim ning muuta külaliste päev meeleolukaks, üllatades neid oma parimate hõrgutistega ning võimaluse korral lahutada meelt näituste, esinejate ja isegi kinoga.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.