Ridala vallas põlesid lauahunnikud ja kulu

6. aprillil kell 13.35 sai häirekeskus teate kulupõlengust Ridala vallas Jõõdre külas. Teataja sõnul oli lõkkest süttinud umbes 200 ruutmeetrit kulu. Päästjate saabudes põlesid lauahunnikud ning kulu. Päästjad kustutasid põlengu kell 14.44.

Hiiumaa:

6. aprillil kell 13.06 sai häirekeskus teate kulupõlengust Pühalepa vallas Suuremõisa külas. Päästjate saabudes põles umbes 500 ruutmeetrit pinnast ning õunaaed. Tulekahju, mis esialgsetele andmetele sai alguse lõkkest kustutati kell 14.05. Kokku põles umbes 2 hektari pinnast.

Saaremaa:

6. aprillil kell 16.05 sai häirekeskus teate pinnase põlengust Valjalas Pihlaka tänaval. Päästjate saabudes olid kohaliku inimesed tulekahjule piiri peale saanud, päästjad kastsid ala veega üle. Esialgse info kohaselt süttis pinnas lõkkest lennanud sädeme tõttu.

6. aprillil kell 14 teatati häirekeskusele kulupõlengust Lääne-Saare vallas Koovi külas. Teataja sõnul oli lõkkest põlema läinud kulu. Päästjate saabudes olid lõkke tegijad põlengule iseseisvalt piiri peale saanud, kuna lõkke ääres olid esmased tulekustutusvahendid.

Pärnumaa:

7. aprillil kell 6.04 sai häirekeskus teate tulekahjust Pärnus Turba tänaval. Teataja sõnul põles tootmishoones tööliin, inimesed olid hoonest väljunud ning keegi viga ei olnud saanud. Päästjate saabudes selgus, et hoones põles elektrikapp ning kaablišaht. Tulekahju lokaliseeriti kell 6.30 ning likvideeriti kell 7.10.

6. aprillil kell 19.16 teatati häirekeskusele kulupõlengust Häädemeeste vallas Papisilla külas. Päästjad kustutasid umbes 500 ruutmeetri suuruse ala kell 19.34 kululuudadega.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.