Eile sai liikluses kannatada kolm inimest

Eile kella 15.25 paiku teatati liiklusõnnetusest Tartumaal Tartu vallas Tila külas, kus alkoholijoobe tunnustega ja kaitsekiivrita 32-aastane mees kaotas kontrolli mootorratta Suzuki DL 1000 üle ning kukkus. Juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kell 16.25 kaotas 33-aastane mees Põlvamaal Himmaste külas Kanepi-Leevaku maantee 23-ndal kilomeetril möödasõitu sooritades kontrolli mootorratta HONDA 20CX üle ja sõitis kraavi. Juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 21.00 oli liiklusõnnetus Järvamaal Järva-Jaani vallas Kuksema külas Järva-Jaani-Kodasema tee seitsmendal kilomeetril, kus alkoholijoobe tunnustega 36-aastane mees sõitis sõiduautoga Opel Zafira vasakule teelt välja vastu puud. Kiirabi toimetas juhi Järvamaa haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 18 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.