Lihulas peetud naistepäeva saaliturniiri võitis Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi

This slideshow requires JavaScript.

Nädalavahetusel peeti Lihula gümnaasiumi spordihoones saalijalgpalliturniir naiskondadele. Tegemist oli Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi korraldatud naistepäeva jalgpalliturniiriga.

Selle aasta turniir peeti naistepäevast kuu hiljem, sest võistluskalendris olid seoses Läänemaa naiste saalijalgpalli meistrivõistlustega muudatused, mida pidid kõik naiskonnad arvestama.

Pühapäevane turniir oli kindlasti naistepäevaturniiride ajaloos üks huvitavamaid, sest võistkondade tase oli ühtlane. Kõik mängud, mis turniiril peeti, olid äärmiselt huvitavad. Oli palju üheväravalisi võite, mitu viiki ja kõikide punktide pärast käis tõsine võitlus. Lisaks suurele tahtele näitasid naiskonnad tehnilist ja küpset jalgpalli.

Turniiril osalesid jalgpallurid, kes jalgpalliga tegelenud isegi 10 aastat. Platsil oli mitu kunagist Eesti noortekoondise liiget, Eesti koolide meistrit ja kõrgemal tasemel mänginud naispallurit. Lisaks noored koolitüdrukud, kelle oskused iga turniiriga järjest paremaks lähevad.

Esikoha nimel käis kõige ägedam heitlus selle aasta Läänemaa saalimeistri Taebla gümnaasiumi ja hõbedase naiskonna Lõuna-Läänemaa JK vahel. Lõunaläänlased pääsesid Kais Simpsoni löögist juhtima, kuid peatselt Taebla naiskond viigistas. Nii ka mäng lõppes.

Taebla tegi veel viigi vapralt mänginud Lõuna-Läänemaa JK/Lihula gümnaasiumiga. Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubil aga õnnestus võita 2:0 Oru ja Lõuna-Läänemaa JK/Lihula Gümnaasium 2:1. Sellest piisas, et naistepäeva saaliturniiri võidukarikas koju jätta.

Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi naistepäeva saalijalgpalliturniir on üks nendest võistlustest, kus kunagi Lihulas jalgpalliga alustanud neiud taas kokku saavad. Sel aastal oli koduklubi esindama tulnud koguni kahe võistkonna jagu jalgpallureid. Mängima kutsutakse ka teised Läänemaa võistkonnad. Kokku saab sellest toreda jalgpallipäeva.

I Lõuna-Läänemaa JK: Janet Peet, Regle Kurnim, Kai Simpson, Maarja Jalakas, Karin Mänd, Sandra Pärnpuu. Treener Jaanus Getreu.

II Taebla gümnaasium: Mariliisa Murumäe, Lysa-Lotta Kuusman, Ingrika Tuulik, Kätlin Luur, Kairit Poks, Karoliina Lillemets. Lisandra Tõnning. Treener Ulrika Tülp.

III Lõuna-Läänemaa JK/Lihula gümnaasium: Marjana Kuldsaar, Jana Kardin, Laura Lattik, Elise Ojap, Anne-Liis Maasing, Amy Palmits, Janne-Ly Siimon. Treener Jaanus Getreu.

IV Oru põhikool. Õpetaja Renno Silde.

Jaanus Getreu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.