Noorukid ärandasid auto ja tegid politsei eest põgenedes avarii

Eile kell 05.00 oli liiklusõnnetus Narvas Puškini tn 59 juures, kus juhtimisõiguseta 16-aaastane noormees juhtis ärandatud sõiduautot Volkswagen Passat ja ei reageerinud politseipatrulli vilkuritega antud peatamismärguandele. Sundpeatamise tagajärjel kaotas Volkswageni juht kontrolli sõiduki üle ja sõitis teelt välja kraavi. Volkswageni juht ja sõidukis viibinud 14-aastane poiss ja 14-aastane tüdruk said kergeid tervisekahjustusi. Volkswagenis viibinutest keegi turvavarustust ei kasutanud.

Eile kell 06.06 oli liiklusõnnetus Rakveres Tartu tänaval, kus alkoholijoobes 29-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto Mazda 6 üle ning sõitis teelt välja vastu maja seina. Juht lahkus sõidukiga sündmuskohalt ning sõitis otsa Väike-Karja tänaval sõidutee äärde pargitud sõidukile Volkswagen Transporter ning seejärel lahkus avariipaigalt. Kiirabi toimetas Rakvere haiglasse Mazdas viibinud 24-aastase naise.

Eile kell 15.24 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Padise vallas Kurkse külas Kurkse tee 2. kilomeetril, kus 29-aastane mees kaotas kontrolli mopeedi Rhon üle ning kukkus sõidukiga paremale küljele. Mopeedil viibinud 55-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 21 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.