Haapsalu naised koovad salle Rock in Haapsalu staaridele

Bonnie Tyler.

Varasemalt muuhulgas Jaapani keisrinnale, Rootsi ja Hispaania kuningannadele salle kudunud Haapsalu pitsikeskuse naised võtavad käsile võistluse parimate sallide kudumises Rock in Haapsalu staaridele.

Nimelised sallid kootakse Bonnie Tylerile, Suzi Quatrole ja Lea Lion Dalile. Samuti tahetakse eriline kingitus kududa ka augustis Haapsalu külastavale USA tähele Belinda Carlisle’le.

Väikse, kuid tööka Haapsalu pitsikeskuse liikmed on pikkade traditsioonide kandjad ning on eripäraseid salle kudunud ka filmistaar Greta Garbole, Eesti presidendile Kersti Kaljulaidile, Soome presidendiprouale Jenni Haukiole. Eesti visiidi ajal on endale salli musterkirjaga “Lootusekiri” saanud ka Jaapani keisrinna Michiko.

Kudumiskonkurssil võivad osaleda kõik soovijad, kes järgivad võistluse reegleid. Muuhulgas peab musternäidis olema kootud peenvillasest lõngast ning ei tohi olla avaldatud või esitletud.

Võistlustöid oodatakse hiljemalt 30. maiks Haapsalu Pitsikeskusesse. Vaata reegleid siit.

28. ja 29. juulil esinevad festivali Rock in Haapsalu raames Suzy Quatro, Bonnie Tyler, Lea Dali Lion, Paul Young, Gary Brooker, Ivo Linna, Tõnis Mägi. Kui 28. juulil esinevad artistid oma ansamblitega, siis 29. juulil assisteerivad artiste laval sümfooniaorkester, Raul Vaigla kontsertansambel ja Haapsalu Kammerkoor.

Lisainfo.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.