Liikluskroonika: seitse vigastatut ja 18 joobes juhti

Eile kell 08.02 oli liiklusõnnetus Elvas Puiestee tänaval, kus sõiduteel jalgrattaga sõitnud 49-aastasest mehest tegi veoautoga Man möödasõitu 35-aastane mees. Jalgrattur kaldus vasakule sõidutee keskele, põrkas kokku veoauto haagisega ja kukkus. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 12.10 paiku oli liiklusõnnetus Sillamäel Kesk tn 59 juures, kus jalgrattal reguleerimata ülekäigurada ületanud 45-aastane mees ei andnud teed sõiduautole Mercedes-Benz CLK 200, mida juhtis 28-aastane mees. Õnnetuse tagajärjel sai vigastada jalgrattur, kes toimetati Ida-Viru keskhaiglasse. Sõiduauto juht lahkus sündmuskohalt ning tuvastati hiljem.

Eile kell 17.24 oli liiklusõnnetus Põlvamaal Põlva vallas Kanepi-Leevaku maantee 24 kõrval asuval kergliiklusteel, kus põrkasid kokku jalgrattaga sõitnud 42-aastane mees ja rulluiskudega uisutanud 5-aastane poiss. Mõlemad toimetati Põlva haiglasse.

Eile kell 18.11 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Tallinna ringteel Rae tee ristmikul, kus esialgsetel andmetel ei andnud sõiduautot Honda CR-V juhtinud 31-aastane naine teed veoautole Scania P310, mida juhtis 55-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paisuks Honda teelt välja. Honda juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 18.22 oli liiklusõnnetus Tallinnas A. H. Tammsaare tee 69 juures, kus esialgsete andmetel jooksis 27-aastase mehe juhitud sõiduautole Mercedes-Benz B GLC 250 ette orienteerumisvõistlusel osalenud 28-aastane naine. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 19.20 oli liiklusõnnetus Järvamaal Paide vallas Tarbja-Eivere-Korba tee 9. kilomeetril, kus alkoholijoobe tunnustega 54-aastane mees sõitis sõiduautoga Mitsubishi Carisma vasakule teelt välja põllule ning sõiduk paiskus üle katuse. Sõiduki juht toimetati Järvamaa haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 17 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.