Politsei otsib teisipäeval Järvamaal toimunud liiklusõnnetuse tunnistajaid

Teisipäeval, 11. aprillil toimus Järvamaal Paide vallas liiklusõnnetus, milles sai viga neli inimest, neist üks üliraskelt. Palume kõigil, kes viibisid vahetult pärast õnnetuse juhtumist sündmuskohal politseiga ühendust võtta.

Politseile teadaolevalt viibis sündmuskohal vahetult pärast õnnetuse juhtumist mitmeid peatunud sõidukijuhte ja läheduses elavaid inimesi, kes võivad omada täiendavat infot õnnetuse asjaolude kohta.

On teada, et sündmuskohast möödus kohe pärast õnnetust lillat värvi reisibuss, mille juht võis olla toimunu tunnistajaks. Õnnetusse sattunud Fiati ees liikus sinist värvi tagaosaga veok ning õnnetusse sattunud furgoonveoki eest põikas enne avarii juhtumist eemale kaks sõiduautot.

Samuti otsime meest, kes võttis Fiatilt pärast õnnetust süütevõtme eest ning halli sedaankerega Audi A6 juhti, kes liikus sel kellaajal sündmuskohal Tallinnast Tartu suunas.

Palume kirjeldatud sõidukite juhtidel ning inimestel, kes viibisid esimestena sündmuskohal, kuid lahkusid enne omapoolsete ütluste andmist politseiga ühendust võtta e-mailil taivi.babatunde@politsei.ee või telefonil 53 43 17 07.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.