Eile hukkus liikluses üks ja viga sai neli inimest

Eile kella 06.55 ajal oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Kadrina vallas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 163. kilomeetril, kus 53-aastase mehe juhitud kaubik Ford Transit kaotas juhitavuse, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Toyota Avensis, mida juhtis juhtimisõiguseta 33-aastane mees. Ford Transitis kaassõitjana viibinud 45-aastane naine hukkus sündmuskohal. Mõlema sõiduki juhid toimetati Rakvere haiglasse, kust Toyota juht toimetati edasi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 13.03 oli liiklusõnnetus Võru vallas Võru-Põlva mnt 3. kilomeetril, kus 80-aastane mees sõitis sõiduautoga Suzuki Liana tagant otsa kõrvalteelt peateele vasakpööret sooritanud sõiduautole Opel Corsa, mida juhtis 67-aastane mees. Suzuki juht toimetati Võru haiglasse kontrolli.

Eile kell 19.01 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Teatri Väljak 1 juures, kus seisvate busside vahelt sõiduteele jooksnud jalakäija, 12-aastane tüdruk sai löögi sõiduautolt Opel Astra, mida juhtis 47-aastane mees. Jalakäija toimetati Tallinna lastehaiglasse kontrolli.

Eile kell 23.27 toimus liiklusõnnetus Tallinnas F.R. Kreutzwaldi ja Raua tänavate ristmikul, kus sõiduautot Mercedes-Benz B180 juhtinud 66-aastane mees ei andnud liiklusmärki “Anna teed” eirates teed (foorid olid vilkuva kollase tule režiimis) sõiduautole Audi A6, mida juhtis 32-aastane mees. Mercedes-Benzi juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 7 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.