Eile hukkus üks ja kannatada sai neli inimest

Eile kella 11.35 ajal oli liiklusõnnetus Järva maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 134. kilomeetril, kus kõrvalteelt liikunud sõiduauto Opel Vectra, mida juhtis 46-aastane naine, sõitis ette peateel liikunud veoautole Scania, mida juhtis 41-aastane mees. Opeli juht hukkus kohapeal.

Eile kella 14.45 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Tahkuranna vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 138,2 kilomeetril, kus 54-aastane mees juhtides sõiduautot Volvo V70 jäi roolis tukkuma, mille tõttu sõitis vastassuunavööndisse ja teelt välja. Juht ja kaasreisija, 53-aastane naine, toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 17.20 ajal oli liiklusõnnetus Pärnu linnas Kooli ja Rähni tn ristmikul, kus 54-aastane mees juhtides sõiduautot Citroen Jumpy, eiras „Anna teed“ liiklusmärgi nõudeid ning sõitis ette sõidueesõigust omanud mootorrattale Kawasaki, mille tagajärjel mootorrattajuht, 28-aastane mees, sai vigastada ja ta toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 19.47 ajal toimus liiklusõnnetus Harju maakonnas Harku vallas Tabasalu alevikus Kooli tn 6 juures, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Volkswagen Passat juhtinud 39-aastane naine peatas maja ees sõiduki, et sooritada tagurdamismanööver parkimiskohale, kui toimus kokkupõrge sõiduauto taga liikunud jalgratast juhtinud 9-aastase poisiga, mille tagajärjel poiss kukkus. Jalgrattur toimetati sündmuskohalt SA Tallinna lastehaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel, sh ka asjaolu, kas liiklusõnnetuse hetkel sõiduauto seisis või oli alustanud tagurdamismanöövrit. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 18 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

3 Responses to "Eile hukkus üks ja kannatada sai neli inimest"

 1. Laila   16. apr. 2017 at 09:13

  Kas keegi kontrollib ka üldse andmeid? Kuidas saab samas õnnetuses hukkuda üks naisterahvas.aga vanus on erinev märgitud?Kumb info siis õige on?

  Vasta
  • Ivar Soopan   16. apr. 2017 at 10:12

   Ei saanud aru, palun täpsustage.

   Vasta
 2. Laila   17. apr. 2017 at 10:09

  Kaks erineva päeva teadet.et järva maakonnas hukkus autoavariis 46 aastane naine .teises teates.et hukkus 69 aastane naine.kuigi jutt samast avariist.

  Vasta

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.