Liikluses sai viga kolm inimest

Eile kell 09.05 oli liiklusõnnetus Tartus Turu ja Sepa tänava ristmikul, kus 48-aastase mehe juhitud sõidukile Iveco Eurotech sõitis sõiduautoga Audi A6 Avant ette vasakpööret sooritanud 22-aastane naine. Audi juhi nähtavust võis mõjutada vastupäike. Audi juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kell 13.30 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sõle tänaval Nisu bussipeatuse juures, kus seni tuvastamata juht sõitis fooriga reguleeritud ülekäigurajal otsa 9-aastasele poisile. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kell 13.32 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Rae vallas Pildikülas Põrguvälja ja Aleviku tee ringristmikul, kus 41-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto Citroen Jumper üle ja sõitis teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 6 narko- ja 17 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.