Avariides sai kannatada kuus inimest

Eile kell 08:22 oli liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 21. kilomeetril, kus 23-astane mees kaotas kontrolli sõiduauto Jaguar XJ6 üle ja sõitis paremale teelt välja ning sõiduk rullus üle katuse. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 08.32 toimus liiklusõnnetus Põlvamaal Leevaku külas Tartu-Räpina-Värska maantee 54. kilomeetril, kus 63-aastane naine sooritades sõiduautoga Peugeot 301 vasakpööret ei lasknud läbi vastutulevat sõiduautot Toyota Avensis Verso, mida juhtis 51-aastane mees ning toimis kokkupõrke. Mõlemad juhid toimetati Põlva haiglasse kontrolli.

Eile kell 14.25 oli liiklusõnnetus Tallinnas Endla tn 38 juures, kus 24-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW 525D vastu ohutussaare äärekivi, mille tagajärjel paiskus sõiduk ohutussaarele ning osaliselt vastassuunda. Sõidukis viibinud 22-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 16.45 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Linnamäe tee 91 juures, kus esialgsetel andmetel 30-aastane naine alustas liikumist mootorsõidukiga Mercedes-Benz S320 ja ei märganud teel liikunud mootorrattast Suzuki, mida juhtis 21-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus mootorrattur paremale küljele vastassuunda tee äärde. Mootorrattur toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kell 21.20 oli liiklusõnnetus Pärnumaal Sauga vallas Tallinn-Pärnu-Ikla 120,6 kilomeetril, kus 74-aastane mees, juhtides sõidukit Volkswagen Golf, sõitis tagant otsa vasakpööret oodanud sõidukile Ford Mondeo, mida juhtis 47-aastane mees. Fordis viibinud kaasreisijana 48-aastane naine toimetati Pärnu haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 15 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.