Tänasel Läänemaa töömessil pakutakse üle 200 töökoha

Täna kell 11-14 toimub Haapsalu kultuurikeskuses (Posti 3, Haapsalu) Läänemaa töömess. Eesti Töötukassa Läänemaa osakonna juhataja Evelin Kullisoni sõnul on töömessile on lubanud tulla 25 tööandjat ja kokku vahendatakse üle 200 töökoha.

„Tööd pakutakse erinevatel elualadel – töötajaid otsitakse klienditeeninduse, tootmise, kalanduse ja mitmetes teistes valdkondades. Pakutakse ka suviseid hooajatöid, mis sobivad ka noortele. Samuti on mitmed tööandjad valmis tööd ja praktikakohti pakkuma vähenenud töövõimega inimestele,“ rääkis Kullison.

Lisaks töövahendusele on kogu messi vältel avatud karjäärinurk, kus on võimalik kaardistada oma tööalast sobivust. Osaleda saab teematubades, kus tutvustatakse uusi töötukassa teenuseid töötavatele inimestele, räägitakse turvalisest töötamisest välismaal ja töölepinguseadusest.

Teematubadest toimub otseülekanne, mida saab vaadata Läänlase kodulehel ning hiljem järelvaadata töötukassa portaalist.

Mess on kõigile huvilistele tasuta. Täpsem info osalejate, tööpakkumiste ja päevakava kohta töömesside lehel.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.