Eilsel õnnetusterohkel päeval sai liikluses viga kaheksa inimest

Eile kella 07.50 ajal oli liiklusõnnetus Jõgeva maakonnas Põltsamaal Jaama ja Nurme tänavate ristmikul, kus 27-aastane naine ei andnud sõiduautoga Volkswagen Golf teed sõidueesõigust omavale jalgratturile, 47-aastasele naisele. Kokkupõrke tagajärjel vigastada saanud jalgratturile andis kiirabi kohapeal esmaabi.

Eile kell 11.23 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Pärnu maantee ja Suur-Karja tänava ristmikul, kus 54-aastane mees sõitis sõidukiga Volkswagen Multivan liiklusmärki “Anna teed” eirates otsa peateel liikunud sõidukile Renault Trafic, mida juhtis 58-aastane mees. Renault juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse kontrolli.

Eile kell 11.39 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Randla tn 6 juures, kus 25-aastane mees sõitis sõidukiga Ford Transit majade vahelt tänavale tagurdades otsa jalakäijale, 78-aastasele mehele. Sõiduki juht toimetas jalakäija viimase soovil koju. Hiljem kutsuti jalakäijale kiirabi, kes toimetas ta Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kell 19.38 oli liiklusõnnetus Tallinnas Nõmme tee 48 juures, kus väljaspool ülekäigurada sõiduteed ületanud jalakäija, 9-aastane poiss sai löögi sõiduautolt Toyota Corolla, mida juhtis 39-aastane naine. Jalakäija toimetati Tallinna Lastehaiglasse kontrolli.

Eile kella 22.00 ajal toimus liiklusõnnetus Rakveres Adoffi ja Laia tänavate ristmikul, kus 18-aastane naine sõitis sõiduautoga Mercedes-Benz E 290 ette sõidueesõigust omanud sõiduautole Audi A4 Avant, mida juhtis 69-aastane mees. Audi juht ja Audis kaasreisijana viibinud 59-aastane naine toimetati Rakvere Haiglasse kontrolli.

Eile kell 23.29 oli liiklusõnnetus Tallinnas Narva mnt ja Vana-Kuuli tn ristmikul, kus politsei peatumismärguandeid eiranud 22-aastase mehe juhitud mootorrattale BMW sõitis tagaajamise käigus tagant otsa politseivärvides sõiduk Volkswagen Kombi, mida juhtis 25-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus mootorratas paremale küljele ja sellel viibinud juht ja kaasreisija kukkusid maha. Mootorratta juht ja kaasreisija, 22-aastane naine toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 8 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.